Despre noi

ANALESIA Kinderzentrum este un centru de educare si dezvoltare armonioasa a copiilor.
MAI MULT

ANALESIA Kinderzentrum

ANALESIA Kinderzentrum este un centru de educare si dezvoltare armonioasa a copiilor, care sustine si promoveaza Programul in limba germana Kreative Erziehung Kinderkompetenz, un program cunoscut si recunoscut de sute de copii si parinti incepand cu anul 2000 si pana in prezent, program in cadrul caruia toate activitatile se desfasoara exclusiv in limba germana. Suntem o alegere potrivita pentru a pune bazele educatiei copiilor, intr-un mediu care sa le cultive un stil sanatos de viata si sa-i ajute sa deprinda primele aptitudini necesare pentru scoala.

Programul Kreative Erziehung-KE a fost demarat in anul 2000 de catre Prof. Corina Gogalniceanu, scopul sau general fiind pregãtirea copiilor pentru viata in acelasi timp cu deprinderea limbii germane. De asemenea prioritar este si implementarea programului KEKE-Kreative Erziehung Elternkompetenz, program de incurajare a implicarii parintilor in activitatea educationala a propriilor copii.

Obiectivul Nostru

ANALESIA Kinderzentrum prin Programul Kreative Erziehung Kinderkompetenz, are drept obiectiv dezvoltarea competentelor de viata si relationare în limba germana pentru copii prescolari si scolari si urmareste:

Insusirea Limbii Germane

Insusirea Limbii Germane

insusirea limbii germane de catre copiii prescolari pe parcursul primilor trei ani de studiu, iar ulterior consolidarea cunostintelor detinute de cei mici, prin continuarea Programului Kreative Erziehung pe perioada ciclului primar (clasele 0 -4), in programul de dupa scoala;

Formarea Deprinderilor Necesare Vietii

Formarea Deprinderilor Necesare Vietii

cultivarea abilitatilor si formarea deprinderilor atat de necesare vietii: deprinderea de a colabora, increderea in sine, dorinta de a contribui în cadrul familiei si comunitatii si curajul de a face fata încercarilor vietii.

Daca ar fi sa amintim dintre motivele care ne indreptatesc sa afirmam, ca inscrierea copilului dumneavoastra in Programul Kreative Erziehung al ANALESIA Kinderzentrum reprezinta alegerea competentei si traditiei, acestea ar putea fi:

LIMBA GERMANA

LIMBA GERMANA

Traditie in furnizarea limbii germane la nivel matern de la o varsta frageda.

ACTIVITATILE IN LIMBA GERMANA

ACTIVITATILE IN LIMBA GERMANA

Toate activitatile in cadrul Centrului – ANALESIA Kinderzentrum, se desfasoara exclusiv in limba germana.

EVALUARE SI COMUNICARE ZILNICA

EVALUARE SI COMUNICARE ZILNICA

Evaluarea si comunicarea zilnica si saptamanala a evoluţiei copilului.

CADRE CU EXPERIENTA

CADRE CU EXPERIENTA

Cadre cu experienta in domeniu si parte dintr-o buna echipa.

ASISTENTA MEDICALA

ASISTENTA MEDICALA

Asistenta medicala-cabinet medical.

SERVICII DE CONSILIERE PSIHO-PEDAGOGICĂ

SERVICII DE CONSILIERE PSIHO-PEDAGOGICĂ

Servicii de consiliere psiho-pedagogică şi de logopedie (servicii oferite in parteneriat).

REZULTATELE SCOLARE POZITIVE

REZULTATELE SCOLARE POZITIVE

Rezultatele scolare pozitive obtinute de catre copiii care au urmat cursurile programului KE (ex. gradul de promovare a testului pentru clasa O – Colegiul German Goethe), o buna integrare si adaptare la cerintele invatamantului din ciclul primar).

MANCAREA ESTE PREGATITA ZILNIC

MANCAREA ESTE PREGATITA ZILNIC

Mancarea este pregatita zilnic in bucataria noastra, cu asigurarea regulilor unei alimentaţii sănătoase.

GRUPE RESTRANSE DE 8-12 COPII

GRUPE RESTRANSE DE 8-12 COPII

Grupe restranse de 8-12 copii; astfel, cantitatea si calitatea timpului alocat fiecarui copil permite crearea unui parteneriat intre minor si educator, facand posibil valorificarea potentialului fizic si psihic al fiecaruia dintre copii, din perspectiva unicitatii individului, respectand ritmul propriu de dezvoltare si nevoile sale afective.

”Evolutia si dezvoltarea integrala, armonioasa, a copiilor care au urmat si/sau urmeaza Programul Kreative Erziehung al Centrului ANALESIA vorbesc despre eficienta acestuia si reprezinta Cartea noastra de vizita.”

IOANA

RALUCA

Educator
avatar-1-01-01

ALEXANDRA

Educatoare
Raluca Uta

Raluca Uta

Director program KE
avatar-1-01-02

MANUELA

Profesor limba germana
Dragos Uta

Dragos Uta

General Manager
ANA

ANA

Educator

Ce Spun Parintii:

Testimonialele parintilor ale caror copii sunt incrisi la ANALESIA Kinderzentrum.

Sponsori ANALESIA

Sponsorii ANALESIA Kinderzentrum