AFTER SCHOOL

Programul de dupa-scoala (after school), este privit de catre noi ca fiind foarte important pentru definitivarea (pe perioada claselor 0 -4) a Programului de limba germana Kreative Erziehung, iar activitatea de "Asistenta teme", permite suplimentar acordarea de suport tinerilor scolari si la alte materii decat cele in limba germana.
Afla mai multe

Oferta Educationala

Programul include activitati ce presupun acumularea de noi cunostinte in limba germana, de dezvoltare, de aprofundare si consolidare a cunostintelor de limba germana existente, dar si de asistenta teme (incepand cu clasa a 2a) si vine in completarea nevoilor copiilor, procesul de educatie fiind realizat in concordanta cu nevoile individuale ale elevului.

Aici, sub indrumarea unui cadru abilitat si intr-un cadru organizat de educatie si invatare, elevii primesc sustinerea necesara pentru a intelege, completa si pune in practica, cunostintele pe care le-au obtinut de la scoala.

Programul zilnic al copiilor este ordonat si echilibrat, perioadele de timp alocate pricipalelor activitati: joaca, invatare, recreere fiind armonios imbinate. In cadrul programului sunt prevazute intervale de timp pentru servirea mesei dar si pentru odihna-relaxare.

Planul After School

In Centrul ANALESIA, toate activitatiile se defasoara in limba germana;
Programul after school se desfasoara zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 12:00 – 18:00 si este conceput astfel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare intelectuala si fizica a copilului si presupune:

Inscriere

Pentru Inscrierea copilului dumneavoastră in Programul Kreative Erziehung al Centrului ANALESIA pentru copiii prescolari si scolari, este necesar sa ne vizitati pentru a ne prezenta si cunoaste reciproc, iar ulterior veti intra in posesia unui set de documente necesare la inscrierea in program ( despre care vom discuta in cadrul intrevederii ), dintre care mentionam:

  • Formularul de înscriere;
  • Conditii Generale privind Organizarea si Fuctionarea Programului Kreative Erziehung al Centrului ANALESIA;
  • Regulamentul de Organizare si Functionare a Centrului ANALESIA;
  • Adeverinta medicala pentru intrare in colectivitatea, aviz ce se obtine de la medicul de familie;
  • Situatia vaccinarilor - Fisa de vaccinari completata;
  • Aviz epidemiologic pentru intrare in colectivitate;
  • Contributie initiala/inscriere.
  • NOTA: La revenirea in colectivitate este necesara prezentarea unui aviz epidemiologic pentru reintrare in colectivitate, intocmit de medicul de familie/curant. Aceeasi obligatie este valabila si in cazul absentarii din colectivitate(indiferent de motiv) pentru o perioada mai lunga de trei zile.

Programeaza o Vizita

Va invitam sa ne contactati/vizitati pentru clarificarea oricarei intrebari.

Ce spun parintii:

Testimonialele parintilor ale caror copii sunt incrisi la ANALESIA Kinderzentrum.