MODALITATI DE SUSTINERE FINANCIARA

February 21, 2019
Posted in Generale
February 21, 2019 demetrius

MODALITATI DE SUSTINERE FINANCIARA

Asociatia Centrul de Consiliere si Educatie pentru Copii si Adulti ”ANALESIA”

PROGRAMUL KREATIVE ERZIEHUNG

 

Asociatia Centrul de Consiliere si Educatie pentru Copii si Adulti ”ANALESIA”, este o asociaţie non-profit cu profil cultural-educativ si care are drept Scop: pregatirea in domeniul limbilor straine si a dobandirii abilitatilor de conversatie pentru copiii de varsta prescolara si scolara, prin intermediul unor metode/programe proprii.

Asociatia a infiintat si administreaza Centrul de Zi ANALESIA pentru a promova programe de studiu si joc in limba germana pentru copii prescolari si scolari.

Programul Kreative Erziehung este un program de studiu si joc in limba germana, pentru copiii prescolari si scolari, in cadrul caruia toate activitatile se desfasoara exclusiv in limba germana. Programul este sustinut financiar si promovat de Asociatie in Centrul ANALESIA.

       Asociatia Centrul de Consiliere si Educatie pentru Copii si Adulti ”ANALESIA” are drept surse de venit si de finantare in vederea atingerii scopului si obiectivelor pentru care a fost constituita conform legii, contributiile primite din acte cu titlu gratuit (contributii, sponsorizari, programe de strangere de fonduri etc.), din partea persoanelor fizice sau juridice, simpatizanti si/sau sustinatori ai programelor dezvoltate de Asociatie.

 

Modalitati de sustinere financiara

 

Simpatizantii/sustinatorii programelor Asociatiei Centrul de Consiliere si Educatie pentru Copii si Adulti ”ANALESIA” pot oferi sponsorizari/contributii in bani care vor fi utilizate pentru asigurarea fluentei, coerentei si stabilitatii programului KE.

Astfel, persoanele interesate care doresc sa sustina financiar Asociatia, o pot face prin:

  • activitati de sponsorizare catre Asociatie, in contul de virament al acesteia, respectiv cod IBAN: RO45BTRLRONCRT0229470001, deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea „sponsorizare” sau prin depunere in numerar la casieria asociatiei de la punctul de lucru din Mun. Bucuresti, Str. Paris, nr. 57, sector 1;

 

  • contributii in calitate de Simpatizant/sustinator al Asociatiei, in contul de virament al acesteia, respectiv cod IBAN: RO45BTRLRONCRT0229470001, deschis la Banca Transilvania, cu mentiunea „contributie simpatizant” sau prin depunere in numerar la casieria Asociatiei din Mun. Bucuresti, Str. Paris, nr. 57, sector 1;

 

Multumim persoanelor fizice si juridice care au apreciat programele dezvoltate de catre Asociatia ANALESIA in cadrul Centrului ANALESIA si le-au sustinut financiar prin contributiile si sponsorizarile oferite, dar si acelor persoane care vor considera potrivit sa le sustina pe viitor.

 

SPONSORI ai Asociatiei ANALESIA:

SCA GILESCU VALEANU NATHANZON SI PARTENERII

IDEAL CONSULTING SRL

FOURUS GRUP SRL

GREY GOOSE Ins. SRL

REMAR MAGIC SRL

ROCOM INDUSTRIAL SOLUTIONS SRL

BLISS DENTAL CLINIC SRL

PFI Dr. SUCU ROXANA

PFA BALOGH MIHAIL JENO

CENTINIUM CONSTRUCTION SRL

TOP BIROTICA SRL

INSTAL MONTAJ SISTEME ANTIINCENDIU SRL

CON POL DESIGN SRL

QUATTRO CONSULTING & ADVERTISING SRL

IVADENT PEDIATRIC SRL – D

ITALIAN FASHION MOD SRL