Oferta educationala

bus

     Programul de dupa-scoala (after school), este privit de catre noi ca fiind foarte important pentru definitivarea (pe perioada claselor 0 -4) a Programului de limba germana Kreative Erziehung, iar activitatea de "Asistenta teme", permite suplimentar acordarea de suport tinerilor scolari si la alte materii decat cele in limba germana.
      Programul include activitati ce presupun acumularea de noi cunostinte in limba germana, de dezvoltare, de aprofundare si consolidare a cunostintelor de limba germana existente, dar si de asistenta teme (incepand cu clasa a 2a) si vine in completarea nevoilor copiilor, procesul de educatie fiind realizat in concordanta cu nevoile individuale ale elevului.
     Aici, sub indrumarea unui cadru abilitat si intr-un cadru organizat de educatie si invatare, elevii primesc sustinerea necesara pentru a intelege, completa si pune in practica, cunostintele pe care le-au obtinut de la scoala.

     Programul zilnic al copiilor este ordonat si echilibrat, perioadele de timp alocate pricipalelor activitati: joaca, invatare, recreere fiind armonios imbinate.

     In cadrul programului sunt prevazute intervale de timp pentru servirea mesei dar si pentru odihna-relaxare.

     Programul after school se desfasoara zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 12:00 – 18:00 si este conceput astfel incat sa raspunda profilurilor de dezvoltare intelectuala si fizica a copilului si presupune:

  • preluarea si transportul copiilor de la scoala;
  • servirea mesei de pranz*;
  • program de recreere/activitati libere;
  • efectuarea temelor sub indrumarea unui cadru de specialitate;
  • servirea unei gustarii;
  • desfasurarea unor activitati optionale.

NOTA:
- in Centrul ANALESIA, toate activitatiile se defasoara in limba germana;
- *mancarea este pregatita zilnic in bucataria proprie, cu asigurarea regulilor unei alimentaţii sănătoase.

ANALESIA Kinderzentrum - gradinita cu predare in limba germana
sector 1 (zona Dorobanti)

facebook